Rozwój potencjału eksportowego firmy Global Control 5 Sp. z o.o. na rynkach Ameryki Północnej, Australii i Oceanii.

Global Control 5 Sp. z .o.o. realizowała projekt dofinansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego na lata 2014-2020 (RPO WM 2014-2020); Numer i nazwa Osi Priorytetowej RPO WM III Rozwój potencjału innowacyjnego i przedsiębiorczości; Numer i nazwa Działania 3.2 Internacjonalizacja MŚP; Numer i nazwa Poddziałania 3.2.2 Modele biznesowe.

Cel projektu: wzrost sprzedaży na rynkach międzynarodowych produktów automatyki budynkowej oferowanych przez firmę Global Control 5 Sp. z o.o.,  podpisanie nowych kontraktów w Ameryce Płn. i/lub Australii i Oceanii poprzez wdrożenie certyfikacji produktów Global Control 5 Sp. z o.o. oraz opracowanie i wdrożenie strategii rozwoju eksportu obejmującego rynki Ameryki Płn., Australii i Oceanii.

Dofinansowanie projektu z UE: 175 122,30 zł

Pobierz rozliczenie projektu

Osoba

Spotkaj się z nami

umów spotkanie

Może cię zainteresować

30.06.2020

iSMA Live! przedstawia: 5 najbardziej popularnych produktów iSMA na rynku brytyjskim i irlandzkim

26.06.2020

iSMA Live przedstawia uniwersalne moduły wejścia-wyjścia do automatyzacji budynków - seria iSMA MIX i MINI

22.06.2020

Promocja produktów firmy Global Control 5 Sp. z o.o. na rynkach USA, ZEA i Brazylii.